Fördelar med att byta köksluckor

Funderar du på att fixa ett nytt kök där hemma? Står du inför valet att lägga massor med pengar på en totalrenovering eller bara fixa några mindre delar? Nedan följer fyra fördelar med att istället bara byta köksluckor och beslag. På så sätt kan du få ditt drömkök men till en betydligt lägre peng.

  1. Billigare alternativ – Till skillnad från en totalrenovering är byte av köksluckor något som din plånbok kommer tacka dig för. För en billigare peng kan du ge ditt kök ett helt nytt utseende utan att det kostar en halv förmögenhet. Vi vet att många väljer bort en köksrenovering just på grund av priset och för att fler ska ha möjlighet att komma ett steg närmare sitt drömkök är byte av köksluckor ett hett alternativ!
  2. Tar mindre tid – Vid ett byte till nya köksluckor pratar vi om ett arbete på ca 6 timmar (beroende på kökets storlek) medan en totalrenovering från grunden kan pågå i flera veckor. På så sätt behöver du inte leva i ett kaos under en längre tid utan kan gå till jobbet på morgonen och komma hem till ett helt nytt kök på eftermiddagen. Ett enkelt trick för att få något nytt utan att behöva lägga massor med tid och pengar på det.
  3. Personlig touch – Tack vare det breda utbudet av val som finns idag kan du få ett kök precis i din stil. Kanske vill du ha röda köksluckor eller något mer jordnära? Oavsett vad du vill ha finns det något i din smak.
  4. Unikt kök! Tack vare måttanpassade köksluckor får du ett unikt kök som inte går att köpa som en färdig helhetslösning på stora möbelvaruhus. På så sätt kan du anpassa dina val in i minsta detalj för att få det precis som du vill ha det.

 

 

Tips från coachen:

Visste du att du kan hyra en bollmaskin och på så vis bli bättre på padel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *