Varför ska du låta bygga en egen tvätthall?

Många företag väljer att få en tvätthall byggd, helt anpassad efter deras behov. Men varför gör de det? Vilka fördelar finns det med en kundanpassad tvätthall? Låt oss berätta varför du ska bygga tvätthall till ditt företag!

Tvätthallen blir exakt som ni vill ha den

Finns det en bättre anledning? Tänk er en tvätthall som innehåller exakt det ni vill ha och exakt där ni vill ha det. Allt är anpassat efter hur ni och era kunder arbetar. Dessutom kan ni välja högtryckstvättar, skensystem och doseringsutrustning enligt er egen modell.

En välplanerad tvätthall minskar driftstopp

Vänta va, hur går det till? När allt är anpassat efter era behov, önskemål osv så får ni en tvätthall med minimalt med fel och saker som kan gå fel. I längden innebär det att driftstopp sker endast när olyckan är framme (eller den mänskliga faktor hehe).

Det blir mer ekonomiskt

I det långa loppet kommer en specialanpassad tvätthall att spara er pengar. Tvätten blir mer ekonomisk eftersom ni kan välja när det ska användas kallvatten eller varmvatten. Ni kan även använda utrustning som sparar vatten. Tillsammans med färre driftstopp och en mer välplanerad tvätthall så innebär det en ekonomisk besparing i form av sparad tid. Win-win!

Så, är du sugen på att bygga tvätthall till ditt företag så rekommenderar vi absolut att du kontaktar en expert för offert. Priset är inte det du ska hänga upp dig på (även om du vill spara pengar) utan fundera istället på hur mycket du får för pengarna och om det känns som att de förstår dig. Skulle det vara så att saker inte blir riktigt enligt era behov kan det leda till kostnader i det långa loppet. En tvätthall av god kvalitet, som är välplanerad och med rätt utrustning på rätt ställe är alltså a och o.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *