5 bästa anledningarna att välja snus utan tobak

Alla har vi olika anledningar att göra olika saker i livet. Det är en av de saker som göra oss till enskilda individer. Efter det finns det sedan massor av saker som folk väljer, vilket de efter hand förstår inte var ett så bra val. Sist men inte minst finns de val som är urbota dumma.

Vi säger inte på något sätt att det är urbota dumt att snusa eller röka. Ja, kanske är det ett inte ett så bra val som många slutligen inser. Det finns dock en möjlighet att snusa och fortfarande göra ett bättre val än att bruka det klassiska snuset.

Här snackar vi om snus utan tobak. Idag kallar vi det för vitt snus eller nikotinpåsar, för att kunna skilja dem från det som annars kallas för portionssnus. Faktum är att det handlar om precis samma produkter bortsett från tobak. De är inte alls hälsosamma, men blir ett mycket hälsosammare val än de med flera skadliga ämnen.

Nedan ska du få de fem bästa anledningarna att välja snus utan tobak. Om vi övertygar dig och vill prova ett bättre sätt att snusa. Ja, se mera här och välj från kunds hemsida.

Tobaksfritt snus innehåller mindre skadliga ämnen

Tobak i snus har precis samma negativa effekter som i cigaretter. Att tobak innehåller nikotin blir vi inte av med. Här har renat nikotinet och resterande skadliga slaggprodukter är borttagna

Det betyder i klartext att du inte finner, arsenik, formaldehyd, kvicksilver eller cyanid i tobaksfritt snus. Helt enkelt betyder det att vitt snus blir ett hälsosammare val. Vi säger inte alls att det är hälsosamt att snusa eller röka i någon form.

Vad vi säger är att du kan göra bättre val i livet, och snus utan tobak är definitivt ett av dem.

Snus utan tobak finns i smakrika varianter

För det första är det nog ingen som tycker att snus i klassisk form verkligen smakar gott. För det andra finns det nog ingen som någonsin tvekat när det finns flera smaker att välja mellan.

Med det sagt blir också det stora utbudet av smaker något som skapar en stor anledning att prova snus utan tobak. Dessutom får du en mycket bättre andedräkt, vilket förmodligen blir mycket uppskattat av din omgivning.

Du hittar dina favoriter bland snus utan tobak online.

Du slipper missfärgade tänder med vitt snus

Något av det som snusare uppskattar mest, och även de som lever med en snusare, är att vitt snus inte missfärgar tänderna. Som snusare av klassiskt snus såsom Göteborgs Rapé eller Ettan, vet du direkt hur mycket som sätter sig fast på tänderna.

I och med att vitt snus inte innehåller någon tobak, är det som namnet säger helt vitt. På så sätt kan du snusa på utan att dina tänder missfärgas, vilket gör att du när som helst kan dra iväg ett glatt leende.

Ett bra alternativ för dig som vill sluta snusa

Snus utan tobak är också ett mycket bra alternativ för alla de som gradvis vill sluta snusa. Visst, vissa säger att det enda som funkar är att klippa av helt och hållet. Det medan andra har berättelser om hur de drog ned på sitt behov, för att sedan sluta.

I och med att du blir av med lite av det dåliga med valet av vitt snus, kan det vara den rätta vägen för vissa. Det finns inga bevis för att det fungerar, utan bara något som alla får prova och dra egna slutsatser av. För att finna dina smakfavoriter, välj från kunds hemsida här.

Har varianter som kan användas under graviditet

Sist men inte minst ska vi gå steget längre. Det finns ett varumärke som inte innehåller varken tobak eller nikotin. I och med det kan det snusas även av de som är gravida. Om det fungerar eller inte är upp till var och en, men det är ett alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *