Skönhet online du vågar handla och vad du ska tänka på

En del av oss kan ha råkat ut för att hudvård och skönhet vi shoppat online visar sig inte vara äkta. Det är tråkigt och ibland kan det leda till reaktioner i huden. Därför är det bra att veta vad man ska kika efter när man shoppar skönhet online. Största anledningen till att du vill ha äkta produkter är eftersom det är svårt att veta vad som finns i kopior. Många gånger kan man hitta rätt otrevliga överraskningar i oäkta skönhet.

Kolla om webbshoppen är en auktoriserad återförsäljare
De allra flesta skönhetsmärken har en undersida på sin hemsida med en lista på auktoriserade återförsäljare. Detta innebär att det är butiker de godkänt att sälja deras produkter. Exuviance är ett hudvårdsmärke som brukar lista sina återförsäljare.

Är det väldigt billigt?
Har du stött på produkter som är så billiga att känns för bra för att det ska vara sant? I så fall kan du nästan räkna med att de inte är äkta. Vi ska inte säga alltid, för det kan vara utförsäljning eller lite kortare datum på produkterna. Men stöter du på produkter som vanligtvis kostar 80% mer… nja.

Välj skönhetsbutiker online med kända betalsätt

Ett sätt att undvika problem när du shoppar online är att välja shoppar som har betalsätt som t. ex Klarna. Skulle det visa sig att shoppen är oseriös eller att du inte får dina produkter, då kan du alltid kontakta betalportalen för att få tillbaka dina pengar.

Sist, några skönhetsmärken vi gillar och tycker du ska spana in:
Peter Thomas Roth är ett märke för dig med bråkig hud, men som ändå vill ha anti-age produkter.

VERSO är ett svenskt hudvårdsmärke med fokus på retinol, perfekt om du har höga krav på din hudvård!

Dermalogica är hudvårdsvärldens lilla svarta, ett klassiskt märke som alltid fungerar. Deras Special Cleansing Gel kan vara en av de mest sålda produkterna i sin kategori.

Frågor? Varmt välkommen att lämna kommentar för fler tips om vad du behöver veta när du köper skönhet online!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *